MENÚ

La Trama. Calendari

 • 2022
 • Ds, 16 jul. 0:00h La Trama. Aula de difusió cultural 2022/23

  Conferències-col·loquis mensuals (d’octubre a juny) un dijous de cada mes a les 18h al Teatre de La Lliga. Cal inscripció a La Trama. Veure condicions més avall i consultar programació quatrimestral.

  La Lliga, amb l’ànim d’oferir noves propostes culturals, presenta un projecte educatiu: La Trama. Es tracta d’una Aula de difusió cultural, associada a AFOPA (Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya). Hi haurà una conferència-col·loqui mensual (d’octubre a juny) a l’abast de tothom amb professorat universitari i es farà un dijous de cada mes a les 18:00 al Saló Rosa.

  Podeu fer la inscripció online a societatlalliga.cat o al telèfon 722673649.
  Preus: socis 25€ tot el curs, no socis 30€ tot el curs. S’ha de fer la compra UNA per UNA (no es pot comprar més d’una associació a La Trama alhora).

  Veure més informació aquí.

  La Lliga
 • Dj, 13 oct. 18:00h Carme Ruscalleda: Cultura, cuina i salut

  Conferència-col·loqui inaugural de La Trama a càrrec de Carme Ruscalleda. Dijous 13 d’octubre. 18:00. Teatre de La Lliga. Presentarà Pere Castells, químic i expert en ciència i gastronomia. Per assistir-hi, cal fer inscripció a La Trama.

  Som hereus d’una cultura culinària gourmet, divertida i saludable. No prenguem “en va” el mot GASTRONOMIA, la gastronomia és l’excel·lència de les coses que mengem i precisament habitem en un país amb una longevitat de vida relacionada amb l’alimentació, i amb una xarxa de productes frescos a la nostra disposició. Som el que mengem, som com sentim, som com ens movem!

  La Lliga - La Trama
 • Dj, 24 nov. 18:00h J. M. del Pozo: El camí de la felicitat o la felicitat del camí

  La Trama. Conferència-col·loqui. CANVI DATA A PETICIÓ DEL CONFERENCIANT: Dijous 24 de novembre. 18:00. Teatre de La Lliga. Per assistir-hi, cal fer inscripció a La Trama.

  Joan Manuel del Pozo és doctor en Filosofia i Professor emèrit de la Universitat de Girona. La conferència proposarà una reflexió sobre la felicitat que, tot aprofitant la saviesa clàssica, ens permeti comprendre, des de la nostra ‘societat líquida’, la complexitat de la seva cerca.

  La Lliga - La Trama
 • Dj, 15 des. 18:00h Salvador Cardús: Cohesió i fractura social a la Catalunya del segle XXI

  La Trama. Conferència-col·loqui. Dijous 15 de desembre. 18:00. Teatre de La Lliga. Per assistir-hi, cal fer inscripció a La Trama.

  Els darrers anys s’ha estès el debat sobre l’existència d’una possible fractura de la societat catalana. De fet, és un debat molt general a tots els països occidentals i que té causes globals -per exemple, el paper de les Xarxes Socials- i causes particulars, com els debats polítics i socials propis de cada territori. En aquesta conferència s’analitzarà de manera rigorosa l’evolució de la situació catalana durant els primers vint anys d’aquest segle.

  La Lliga - La Trama
 • 0