MENÚ

Enviament de comandes:

L’enviament de la comanda es fa a través del correu electrònic que has escrit en el formulari durant el procés de compra. Pot ser que no la rebis a la safata d’entrada del teu correu i vagi a parar a la carpeta Spam, si és així, hauries d’identificar el remitent info@societatlalliga.com com un mail correcte.

Política de cancel·lació i devolució:

La teva comanda es comença a processar immediatament després del clic a «Realitzar comanda» a la pàgina. Una vegada que la comanda passa a la fase de processament només es pot cancel·lar mitjançant correu electrònic a info@societatlalliga.com, i s’haurà de tramitar com una devolució.

La persona consumidora té el dret de devolució de l’import que ha pagat per la seva entrada quan se suspèn un espectacle o es modifica substancialment (canvi en la data de celebració, de l’espectacle o els artistes).

En aquests casos especificats les persones usuàries podran sol·licitar les devolucions d’import íntegre amb un plaç de temps màxim de 72 hores abans de la realització de l’esdeveniment. No es retornaran imports després d’aquest plaç.

Caldrà enviar un correu electrònic a info@societatlalliga.com o bé trucant al 722 67 36 49. S’haurà de tenir el número de comanda disponible per tal d’identificar la compra. La devolució de l’import serà individual per a cada persona que la sol·liciti.

El retorn de l’import es realitzarà mitjançant el compte bancari de la persona usuària en el plaç màxim de 14 dies.

Seguretat i protecció als usuaris:

Els pagaments de les compres a la Lliga es fan a través de Redsys amb tots els sistemes d’encriptació i seguretat de transferència de dades a través del protocol SSL, de manera que el comprador gaudirà en tot moment de la protecció d’aquests canals.

0