MENÚ

Mediterráneo

Dv, 29 abr. 19:00 h

Cinema Cicle Gaudí. Divendres 29 d’abril. 19:00. Cinema La Lliga. Preu entrades: socis 3€, no socis 4,5€. Entrades online a societatlalliga.cat i a taquilla el mateix dia a partir de les 18:30. Versió original en castellà. No recomanada per a menors de 12 anys. Entrada lliure per als socis de 13 a 20 anys, sense reserva prèvia.

Tardor de 2015. Dos socorristes, Òscar (Eduard Fernández) y Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. Quan arriben, descobreixen una realitat esfereïdora: milers de persones arrisquen les seves vides travessant el mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. Però ningú fa labors de rescat. Juntament amb altres membres de l’equip, lluitaran per complir la seva tasca donant suport a les persones que ho necessiten. Per a tots, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seves vides.

Aquesta pel·lícula ha estat guardonada amb 3 premis Goya i 4 premis Gaudí, entre els quals el Premi Especial del Públic.

 

Organitza: La Lliga
Neteja
No disponible
SKU: Mediterraneo Categoria:
0