MENÚ

Dia de l’Associacionisme Cultural

Ds, 3 juny 10:30 h

Jornada de portes obertes, amb motiu del Dia de l’Associacionisme cultural a Catalunya. Dissabte 3 de juny. La Lliga obre les seves portes a tothom per donar a conèixer l’entitat. Hi haurà diverses activitats culturals, totes gratuïtes.

10:30 Visita guiada a les instal·lacions (teatre, reforma escenari, obres celler…)

12:00 Acte inaugural de les obres, a càrrec dels socis i sòcies més grans i els més joves.

12:30 Vermut amb la junta al Saló Rosa: us convidem a compartir opinions, punts de vista i suggeriments sobre el present i el futur de la nostra entitat.

17:00 Tallers infantils de cultura popular al pati, dirigits per Lourdes Busquets (El Taller), on farem Dibuix sobre bossetes, Joc de tres en ratlla de gegants i capgrossos, i Collage d’un plat típic.

21:00 Sopar popular al pati (botifarra, mongetes, pa, postres i beguda). 12€ socis, 15€ no socis. Inscripcions online a societatlalliga.cat, al mòbil 722673649 o bé els dimarts de 17h a 19h al despatx. Data límit dimecres 31 de maig.

22:00 Concert al pati: Grup Clandestins. Un quartet format per Carla Mateo (veu i percussió), Àngel Laguna (flautes, gralla, sac de gemecs i percussió), Maria (trombó) i Santi Méndez (guitarra). El seu repertori es basa en la música d’arrel tradicional i folk dels Països Catalans i d’arreu del món. Entrada lliure.

23:30 Nit jove a la terrassa: DJ Arnau Batlle. Actualment punxa a discoteques de moda de Barcelona, Costa Brava i a l’Anoia. L’apassiona la producció musical i està implicat en el món de la música des de ben petit. Entrada lliure.

Organitza: La Lliga
0