MENÚ

Dia de l’Associacionisme Cultural

Dv, 24 maig 22:00 h

Jornada de portes obertes, amb motiu del Dia de l’Associacionisme cultural a Catalunya. Divendres 24 i dissabte 25 de maig. La Lliga obre les seves portes a tothom per donar a conèixer l’entitat. Hi haurà diverses activitats culturals, totes gratuïtes, i aquest any amb la prèvia pel jovent.

Divendres 24 a les 22:00 Concert Jove a la pista amb el grup Trape Cave. Servei de bar.
Dissabte 25:
11:30 Presentació de la Recerca de Marta Rico sobre La Lliga. Sala Teatre.
12:30 Trobada amb la junta: una vegada acabin les explicacions de la recerca, us convidem a quedar-vos a la sala Teatre per compartir opinions, punts de vista i suggeriments sobre el present i el futur de la nostra entitat. I acabarem amb un vermut al Pati.
17:00 Tallers infantils de cultura popular al pati, dirigits per Lourdes Busquets (El Taller), on farem les següents activitats: els nostres propis segells de goma; una petita joguina autòmat tot descobrint els sistemes de moviment mecànics antics; les nostres pintures vitralls; i també titelles de dit.
21:00 Sopar popular al pati (botifarra, mongetes, pa, postres i beguda). 12€ socis, 15€ no socis. Inscripcions online a societatlalliga.cat, al mòbil 722673649 o bé els dimarts de 17h a 19h i els dijous de 9:30 a 11:30 al despatx. Data límit: dimecres 22 de maig. Comprar tiquets pel sopar aquí.
22:00 Concert al pati: Músiques de lletra. Amb Músiques de lletra recuperem el sentit més literari d’algunes de les nostres cançons i ens apropem al seu veritable sentit, fent una lectura recitada del text i interpretant la seva música amb arranjaments instrumentals per a tenora, tible i piano inèdits fets per a l’ocasió. El grup està format per Anna Torner (rapsoda), Marià Franco (tenora), Xavi Piñol (tible) i Xavier Cassanyes (piano).

Organitza: La Lliga
0