Breaking News
Passejant pels recordsDissabte 8 de juny de 2019 de 10:00 a 12:00 del matí. Trobada a la plaça de Missa. Obert a tothom. Acompanyats de Pep Vallès farem una passejada amb explicacions
CONCERT “OCTUBRE. CANÇONS PER LA LLIBERTAT”Dissabte, a les 19:30h al Teatre de la LLiga, concert coral amb A GRUP VOCAL, que ens presenten “OCTUBRE. CANÇONS PER LA LLIBERTAT”.  El preu és de 7,50€/socis de la Lliga i
CINEMA: LA FORMA DEL AGUAAquest divendres, 7 de setembre de 2018, a les 19.30h, a la Sala Petita del Teatre de La Lliga, tenim CINEMA. Projectem la pel·lícula LA FORMA DEL AGUA. L’entrada és lliure.  
CONCERT VERMUT AMB JOAN I ANNADiumenge, 10 de desembre de 2017, a les 13.00h, CONCERT VERMUT a la Cafeteria de La Lliga amb Joan i Anna, dos joves músics que ens volen transmetre el que els aporta i
TROBADA POÈTICADivendres, 10 de novembre, a les 19h al Saló Rosa, tenim una nova Trobada poètica. Pots venir a participar o simplement a escoltar els poemes que es recitaran.  
DE TANT EN TANT A BARCELONA A TEATRE: DESIG SOTA ELS OMSDissabte, 4 de novembre de 2017, a les 18h ens trobarem a l’Esplanada per anar cap al Teatre Nacional de Barcelona a veure l’obra de teatre Desig sota els oms.