Breaking News
CINEMA: LA FORMA DEL AGUAAquest divendres, 7 de setembre de 2018, a les 19.30h, a la Sala Petita del Teatre de La Lliga, tenim CINEMA. Projectem la pel·lícula LA FORMA DEL AGUA. L’entrada és lliure.  
CONCERT VERMUT AMB JOAN I ANNADiumenge, 10 de desembre de 2017, a les 13.00h, CONCERT VERMUT a la Cafeteria de La Lliga amb Joan i Anna, dos joves músics que ens volen transmetre el que els aporta i
TROBADA POÈTICADivendres, 10 de novembre, a les 19h al Saló Rosa, tenim una nova Trobada poètica. Pots venir a participar o simplement a escoltar els poemes que es recitaran.  
DE TANT EN TANT A BARCELONA A TEATRE: DESIG SOTA ELS OMSDissabte, 4 de novembre de 2017, a les 18h ens trobarem a l’Esplanada per anar cap al Teatre Nacional de Barcelona a veure l’obra de teatre Desig sota els oms.
116 ANYS DE LLIGA: COBLA ALMOVAGARENCAEl dia 12 d’octubre La Lliga fa 116 anys, i per celebrar-ho us proposem un concert entranyable, amb la COBLA ALMOVAGARENCA, amb música i músics de casa, amb la interpretació de la
Tast de vins organitzat per la Bodega J. Torres i la cafeteria La LligaAvui s’ha fet un tast de vins organitzat per la bodega J. Torres i la cafeteria La Lliga. Els participants han gaudit d’una explicació de com apreciar els sabors del