Breaking News
XERRADA DE SALUT PER LA MARATÓ: MALALTIES INFECCIOSESDijous, 14 de desembre de 2017, a les 20.00h al Saló Rosa de La Lliga, xerrada de salut per LA MARATÓ: Malalties infeccioses. La 26ª edició del programa es farà el diumenge
TOCATS PELS BOLETSDissabte, 18 de Novembre, estarem TOCATS PELS BOLETS! – CAFETERIA LA LLIGA Anem a buscar bolets! A les 9h del matí, tots aquells que vulgueu, ens trobem davant La Lliga per anar a buscar bolets per voltants
DOCUMENTAL DEL MES: VENUSDivendres, 17 de novembre, a les 19h al Saló Rosa de La Lliga passem El Documental del mes: VENUS. Dues joves directores daneses convoquen un càsting com a part del procés de recerca per
TAST DE VINSAcabada la verema i el raïm fora del camp, un cop netejada la vinya, el Jordi i la Montse de la bodega ja rumien quina en poden fer… Ja fa
DIA MUNDIAL DE LA DIABETISDimarts dia 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis, a les 20h al Saló Rosa de La LLiga, el Centre d’Atenció Primària de Capellades ens farà la xerrada de salut “La diabetis, una malaltia crònica i
XERRADA: “LA HISTÒRIA COM A EXEMPLE D’AUTOAJUDA”Dijous dia 9 de novembre a les 20h al Saló Rosa de la Lliga, tenim la xerrada “La història com a exemple d’autoajuda“, amb l’historiador Jordi Pisa Sánchez. Els homes i