Breaking News
TEATRE: L’HABITACIÓ DE VERÒNICADissabte, 29 de setembre de 2018, a les 20h al Teatre La Lliga, podreu gaudir de l’obra de teatre: L’habitació de Verònica, d’Ira Levin, de la mà de la Companyia T
DIA MUNDIAL DEL TEATREDimarts 27 de març de 2018, a les 18.30h, al Teatre de La Lliga, celebrarem el dia mundial del teatre. La Lliga ha estat escollida des de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) i la Federació d’Ateneus
DIA MUNDIAL DE LA POESIA: TROBADA POÈTICA AL CAFÈDivendres 23 de març de 2018, a les 19.30h, amb motiu del dia mundial de la poesia, farem la trobada poètica al Cafè. Ens acompanyaran Joan Pinyol, presentant als poetes i els poemes, i Joan Seus, Margarida Bernús
XERRADA DE SALUT PER LA MARATÓ: MALALTIES INFECCIOSESDijous, 14 de desembre de 2017, a les 20.00h al Saló Rosa de La Lliga, xerrada de salut per LA MARATÓ: Malalties infeccioses. La 26ª edició del programa es farà el diumenge
TOCATS PELS BOLETSDissabte, 18 de Novembre, estarem TOCATS PELS BOLETS! – CAFETERIA LA LLIGA Anem a buscar bolets! A les 9h del matí, tots aquells que vulgueu, ens trobem davant La Lliga per anar a buscar bolets per voltants
DOCUMENTAL DEL MES: VENUSDivendres, 17 de novembre, a les 19h al Saló Rosa de La Lliga passem El Documental del mes: VENUS. Dues joves directores daneses convoquen un càsting com a part del procés de recerca per