Breaking News
Gràcies per la plujaDocumental. Divendres 11 de de gener. 19:00. VO subtitulada. Sala Petita. Entrada lliure. En Kisilu, un granger kenyà, ha utilitzat la seva càmera per capturar la vida del seu poble
LA LLIGA DE GURMETSLa Lliga dels gurmets El menú de tast al nou restaurant La Lliga està previst pel proper dissabte dia 17 de novembre al migdia. Degut a que s’ha complert la capacitat
CONCERT VERMUT AMB DAVID PUJADÉDiumenge, 2 de desembre a les 13h a la Cafeteria CONCERT-VERMUT David Pujadé Amb David Pujadé (Guitarra) Marcos Sánchez (guitarra) i Edu Medina (contrabaix). Fa uns mesos van publicar un
CINEMA: SÁCAME DE DUDASDivendres, 30 de novembre a les 19,30h a la Sala Petita del Teatre de La Lliga CINEMA Sácame de dudas.  Als seus 45 anys Erwan descobreix que el vell llop
LA RECERCA DELS NOSTRES JOVESDivendres 16 a les 19,30 a la Sala Petita La recerca dels nostres joves. Una proposta nova i molt interessant. Quatre alumnes de l’Institut Molí de la Vila, ens presentaran els
CONVERSA EN ANGLÈS: Good News-We are Europe!! Not brexit-uk! Not Trump-USA!Divendres 16 a les 19,30 al Saló Rosa, podeu gaudir d’una nova conversa en anglès. Good News-We are Europe!! Not brexit-uk! Not Trump-USA! Una vegada cada mes compartim conversa i experiències. No